Man skulle vel aldrig..?

… få lidt gang i bloggen hér igen?! Jeg tror måske det er ved at være på tide!

Der er sket en del i det lille hjem siden sidst. Jeg er blevet færdiguddannet OG vi venter os en lille ekstra fyr til november! – Så det er jo helt fantastisk, og vi glæder os selvsagt utrolig meget.

Jeg kan derfor heller ikke afvise, at der kommer til at være en del snak om graviditet, børn og alle de forberedelser der hører med, når man nu venter sig sådan en bette en – men det er vel egentlig meget naturligt.

Lige pt. går jeg lidt amok med børne/babytøjs-indkøbene, som jo heldigvis er på tilbud mange steder lige for tiden – noget skal man jo få tiden til at gå med, mens manden laver børneværelse. Jeg faldt over en DEL fine ting på ZARA her den anden dag – forsøgte at tænke lidt frem, og købte derfor det meste i en størrelse, som lillemanden kan bruge til foråret!

Det var et udsnit af de dejlige sager jeg fandt – til BILLIGE penge!

– Lige en opdatering… Vil helt klart anbefale at handle fra ZARA’s online shop! Har netop modtaget mig pakke knap halvanden dag efter jeg bestilte, med lækker indpakning og tøj i skøn kvalitet – DET er noget der dur!

Der er forresten også kommet et nyt look på bloggen, tænkte at det var tid til en lille opfriskning – enkelt og let, håber i kan lide det.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s